Asco Timber
 

Pari UduShadow

Artificial Tree op Pari Udu stam

  Pari Udu behoort tot de Acariquara familie en is een van meest bijzondere stamvormen van “Moeder Natuur”, de gelobde vorm spreekt tot de verbeelding.

Het hout is zeer hard en duurzaam, waardoor het kan worden toegepast is contact met water en in zeer vochtige omstandigheden zoals tropische tuinen.

Dé reden, dat deze stammen worden gebruikt voor decoratieve ontwerpen, passend in een volkomen natuurlijke omgeving.    Pari Udu wordt gewonnen als “bijproduct” uit FSC/PEFC-gecertificeerde percelen en vanuit de rivierbeddingen, waar zij de vrije waterloop belemmeren. Hier worden de stammen dus als restproduct van het onderhoud aan de waterwegen verkregen.

 

Diergaarde Blijdorp realiseerde een nieuw  onderkomen voor de Okapi’s met gebruikmaking van Pari Udu stammen.De stammen zijn gedecoreerd met diverse plantensoorten en vormen een volkomen natuurlijke eenheid.

 

Wij kunnen voor de “Door-to-Door” leveringen zorg dragen, of het nu gaat om stammen en/of stronken, op uw verzoek verzorgen wij de totale levering inclusief het lossen op uw lokatie.